WELCOME TO

EKHÖJDENS WEBLOG


2017-11-20
Idag lämnade lilla "Joey" oss!

Joey eller Kasper som han nu kommer att heta har verkligen varit en superrolig individ stt följa, han var den minsta valpen när de föddes och vägde då endast 195gram men har verkligen växt till sig ordentligt och blivit en riktig stilig kille! Men även om han har varit fysiskt liten, så har han visat sig vara en riktigt trygg och stabil valp som skall bli superrolig att följa utveckligen på!


Kasper och matte Sara...

2017-11-19
Valpar i värsta snöyran...

Idag åkte lilla Krut eller "Morris" som han kommer att kallas hem till sin nya familj. Men först gick vi en promenad med gänget i snöyran, det var verkligen inga ledsamheter utan alla sprang glatt i snön! Men visst var det skönt att komma in i värmen från kaminen efteråt!


Hopp och lek i snöyran...


Ett varmt bad efter lek bus i snön...


En fin bild på Morris med familj innan de lämnade oss...

2017-11-12
Idag lämande lilla Kajsa-Kavat och Koss oss...

Idag kom delar av Kajsa-Kavats nya familj och hämtade hem sin nya familjemedlem. Rachel eller "Zoe" som hon kommer att heta från och med nu har verkligen varit en trevlig och fin valp som utvecklats otroligt fint och det skall bli väldigt roligt att träffa henne med familj om några veckor på valpträffen igen!


Dags för vår lilla Rachel "Zoe" att lämna oss...

Men även lilla Ross lämnade oss idag, Ross kommer att fortsätta kallas så men heter ju i stamtavlan Koss... Han har verkligen varit en framåt och trygg valp hela tiden hos oss och det skall verkligen bli roligt att följa honom med familj famöver...


Även Koss "Ross" lämnade oss idag...

2017-11-08
Idag kommer vår bästa veterinär på besök...

Idag var det så dags att besiktiga valpkullen vilket vår bästa veterinär Björn kom och gjorde, alla valparna uppförde sig exemplariskt och visst var allat som det skulle!


En väldigt jämn och fin kull utan anmärkningar!

2017-11-08
Lite mer fotografering...

Det är fantastiskt roligt att se hur mycket valparna utvecklas på bara några dagar under denna perioden!


Monica i uppställd på köksbänken!

Phoebe uppställd

2017-11-06
Valptest...

Idag har det varit en mycket händelserik dag för valparna, bl.a. har vi hunnit med en valptest där alla i princip agerade som förväntat oss. Sammanfattningsvis är det en mycket kull med stor nyfikenhet och orädsla, på de sociala bitarna är de alla mycket starka med en positiv inställning men med lite olika intensitet. Alla är intresserade av jakt men med olika vilja att åtekomma med föremål till testledaren, alla valparna har däremot intensitet i leklust med trasa. Ingen visade berördhet för "plötsligt ljud" vilket kanske inte är så konstigt för valpar som föds upp i hemmiljö med valplådan utanför en tonårsdotters rum...

När man inte gör valptest är det tillåtet att hänga med tonårstjejerna och kolla Netflix...


Uppladdning inför valptest...


Tuggben, husses innetofflor e ju mycket godare!


Men man kan också bara ligga och slappa efter en händelserik dag!
Back to weblog...